lagesrapport

2008-12-30@16:10:41
 
Hej och hej! Jag och Anki befinner oss i ett stendigt sporegnande! Hela gordagen och idag har det regnat regnat regnat. I princip. Det e skoj. Deremot kan man ju do ligga inne och vara dunderbakis istellet, vilket vi har gjort. Eller mest Anki. Hon kommer knappt upp ur sengen idag, bara en gong, ner hon skulle kopa chips. Jag mor nestan helt prima.

Vi har smidit lite planer sedan vi kom hit. Vi ska nemligen forsoka oss po att hyra bil, rida po vita eller svarta hestar och soklart oka till Las Palmas. Men det her med bilhyrningen ar jag lite svagt nervos infor. Ni kan ju tenka er. Anki bakom ratten ute po motorvegen i en helvetesfard. Men vi ska vel forhoppningsvis overleva det ockso. Imorgon e det fan nyor ockso, man vet aldrig vad som hender do. Forhoppningsvis glider det ner ennu nogra vodkaflaskor i vora torstiga strupar. Haha, nej. Nu e tiden slut, Happy New Year!
 

the sun is blinding

2008-12-26@08:57:49
  
Gud - detta är ett meddelande till dig:

Nu har vi haft kaos så det räcker och blir över, så nu ser du fan till att denna resa blir förjävla bra! (Ursäkta ordvalet)

 

Skrämmande

2008-12-22@07:48:19
 
Fan alltså! Jag trodde jag hade en bra/rolig/trevlig jul framför mig, men idag känns det då inte som det. Buhu. Jag är väl övertöntig nu då, men åhhhh BUHU! Dessutom känner jag på mig att det är typ min otursdag idag. Eller det är väl min inställning som kommer göra den till det i såna fall. I alla fall så skulle vi ha firat kvällen innan julafton hos I&L och julafton hos M&M med massa släktningar och mys. Och så har Mats gått och blivit däckad av influensa. Och då tycker alla att det inte är någon idé för mig att komma eftersom jag ska resa bort några dagar senare. De senaste åren har ju mitt immunförsvar inte riktigt varit på topp och jag blir smittad av minsta lilla. Men fan, jag HATAR när man ser fram emot något och så blir det inget av det! Och jag hade verkligen sett fram emot det också. Kanske kan vi åka till E-tuna på julafton istället nu då, men det är inte säkert. Jag är bara livrädd för att K och jag kommer sitta ensamma hemma på julafton. Då kommer det flyga tankar hit och dit. Jag vill bara omge mig med massa folk, för då känns saker och ting så mkt mkt bättre. Jaja, färdigtjurat. Nu har jag fått ur mig lite iaf. Tack bloggen för det. 
 

081219

2008-12-19@08:52:58
 

 
Hej små tomtenissar! Är så GRYMT stolt över mig själv som för första gången klarar av att hålla en blomma levande i mitt rum i längre än en vecka. Visst är den vacker? Det sa bara poff en dag och så var blommorna helt plötsligt där.

Anyway. Jag tror jag gått och blivit morgontrött! Eller ja, morgontröttare. Jag vet ju andra som när man skulle jämföra med mig framstår som mkt mkt morgontröttare, men iaf så är det så läget är. Det visar sig på en mängd olika sätt. Ett exempel: imorse. Jag var nära att ta chillipeppar på tomtegröten istället för kanel. Ett annat exempel: igår morse. Jag gick upp, satte på fyran, och satt och väntade på att julkalendern skulle börja. Halv åtta kommer jag på att det är fel kanal och då är julkalendern redan slut. BRA. Antingen det eller så har jag bara blivit tankspridd.

Nu är det iaf dags att göra sig lite i ordning. Måste ner på stan och inhandla de sista julklapparna och växla lite pengar. Men först lite mer tomtegröt!
 

maskinen tonight

2008-12-18@08:18:33
Nu ska ni få höra. En gång för alla - hur duktig/tråkig jag är just nu. Det blir ingen Maskin ikväll för mig, endast av den duktiga/tråkiga anledningen att:

'Jag vill kunna köra bil imorgon.'
 


 
 

En mattas eget liv

2008-12-17@09:08:34
 
Eller är det ett marsvin som bor där?


 
 
Tryck på play, sen på klippet igen så slutar det hacka (om det nu skulle göra det alltså).
 

Tänd ett ljus

2008-12-16@08:16:33
Yes! Jag är friskare! Men jag ska inte ropa hej innan jag är över ån iofs. Och idag ska jag jobba fast det egentligen bara är min enda lediga dag denna vecka. Men skitsamma. I need cash!

11 dagar kvar tills jag och A-K sitter på planet till Las islas Canarias! Jag kan fan inte vänta mer, jag vill åka NU NU NU! Men den som väntar på något gott! Jag har redan börjat filura lite på packningen. Jag ska försöka ha med mig så där sofistikerat lite, bara det nödvändigaste och inget onödigt trams som på ngt sätt alltid brukar infinna sig i väskan när den väl är packad. Jag är en sån där 'men tänk om-packare'. Men den här gången ska det bli ändring på det minsann. Det enda som är viktigt är ju i princip tandborste, ipod+högtalare, nagellack, bikini, solbrillor, pass och pengar. Det får nästan räcka.

Nu ska jag skutta in i duschen, slå in Ingers julklapp och dricka upp théet. Ha en bra dag! 

i thought it was dark, over, cold and i was old

2008-12-15@08:42:41
 
Okej. Idag gick jag upp sju och nu är klockan ca halv nio. Jag har snytit mig ca 20 ggr sedan dess. Om man skulle räkna på det skulle man komma fram till att när jag lägger mig ikväll, ca 23.00 har jag då snytit mig ca 210 ggr. Eller ngt sådant. Helt sjukt, och sjuk är vad jag är. Men jag vill jobba idag, detta till trots. Jag har ju min vän Ipren till hjälp.

Nu sitter jag och dricker mitt saffransthé och käkar fil med banan. Jag ska nog ta med en banan till jobbet i mitt nya turkosa bananfodral och se om det är så bra som det sägs, haha. Kanske ska ta med en till utan fodral och jämföra resultatet. Eller inte. Jag litar blint på fodralets storhet.

Åh nej, nu kommer en ny svettningsattack. Jag vill ALDRIG komma in i klimakteriet. 
 
 

honey

2008-12-12@09:56:06
 


i go my honey bunny. she's wearing me out. she's so good to me. she makes me wanna shout. i try to figure it out, night after night. what she sees in me and what i'm doing alright. there's nowhere else i'd rather be but it doesn't make sense to me.

i got my honey honey. i picked a red rose. she's sticking her tongue out licking her nose. i try to figure her out. it might take a while. hey, she's right here with me with that chesire smile. there's nowhere else i'd rather be but it doesn't make sense to me.


hey, she must have got it wrong because this doesn't make sense at all.
 
 

Upp

2008-12-12@08:40:17
 
Bara för att Johanna inte ska tro att jag gått och dött eller något:

Hej. ;-)

 

En vinterpromenad

2008-12-05@07:49:46

 

  
  

Ny karriär inom radio?

2008-12-04@14:55:40
Alltså tillåt mig att skratta högt, men idag var det inga mindre än jag och Kajsa som var med på radion i en jävla "gissa introt"-tävling på scenen i Gallerian. Vi stog och glodde på dom som va med innan och sa att "faaan vad dåliga dom är, nästa gång kör vi" och så blev det. Haha, så jävla kul! Ni måste lyssna på http://www.sr.se/vastmanland/ och sen lyssna igen/torsdag 4/12, 12.30-13.00! Så ni får ett gott skratt. Det fick iaf vi. Eller flera än ett. Och 15 cd-skivor var att ta hem för att vi var så duktiga.

Nu ska jag titta på dokumentären om Britney och sen åka till Mats och Marita och mys-slappa lite. Sen ska väl Kenneth ha skjuts hem från julbordet han skulle på också antar jag. Peace.
 

Hi Barbie! Hi Ken!

2008-12-03@20:27:34
 
OK, ännu en dag på stan och fortfarande inga fler julklappar köpta. Bara nya skor och Ipren. Way to go. Shoppingen avslutades med lite sushi, julkalender och Vänner hos Kajsa och Sebastian. Men nu är jag hemma igen och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. För jag är på hitte-på-humör och vill inte kolla på tv eller such. Anki den jäveln har saker på gång hela tiden. Imorgon tex. Då ska hon på Wallmans fast hon inte ens vet vad det är. Och det är som julafton för henne. Sen fyller hon år, ska på party, ska på jobbparty, bla bla bla. Jag ska jobba. Iaf i 3,5 veckor till. Och imorgon åker Emma till allas vår favoritö Gran Canaria. Och jag vet att hon och Patrik kommer ha det så mys där. Jag önskar er en trevlig semester med mycket sol, alkhohol och sex. :-) Och juste, nu kom jag på att jag måste skrapa min Bingolotto-julkalender! Sen ska jag testa de nya skorna och ta en Ipren. Gud, jag är en sån tönt.
 


 
 

i'm meeting my honey bunny today

2008-12-03@09:31:16
Fan. Jag försov mig idag. En timme. Jag som skulle kolla på julkalendern. Då får det bli ikväll istället. Om jag och A-K är klara på stan då vill säga. Ska åka på ett litet ärende snart, sen ska jag träffa A och försöka hitta lite mer julklappar. För jag är LEDIG idag! Helt otroligt skööööönt. Men, believe it or not, jag klarade gårdagan galant. Känns det som iaf. Så det firar jag med att äta upp morgondagens luckor i mina chokladkalendrar också. Man måste belönas när man varit duktig.

Ni som känner mig väl vet kanske att min mage är en strulig sak. Men nu har jag hittat botemedlet! En sån där hälsofil med persikosmak som är gudomligt god. Och den gör under med min ballongmage, som nu är en föredetta ballongmage. Jippi för det! Nej, nu har jag inte tid mera. :-)

Hutt hutt!


gut feeling!

2008-12-02@08:44:37Morsning! What a day jag har framför mig! 12 timmars jobb, 10-10! My lord, kommer jag klara det? Klart jag kommer. Jag ska ju ha med mig lite lussekatter som jag ska belöna mig med varje rast. Då har jag något att se framemot. Plus att efter idag har jag två dagar off, ohwwee!

Gick upp tidigt idag så jag skulle kunna se den nya julkalendern. Visst, den går att se på nätet. Men det är inte alls samma sak. I början var jag sjukt tveksam. Vad är det här? Dåliga skådisar, handlingen fattade jag nada av och yada yada. Men efter ett litet tag kom jag på mig själv med att sitta och garva. Det måste ju betyda något. Och juste! I helgen blir det Becca-Vickan-helg. Inte en helg för tidigt! Mys på fredag och festis på lördag. Men så vill jag ner på stan på lördagen också. Är lite shoppingsugen. Och så tycker jag att det bara är så mys. Man hinner ju inte hänga downtown lika mkt nu som förut.

Men vet ni klockrenaste saken? Jag fixade att stänga kiosken igår helt själv, utan nån panik överhuvudtaget! Det tar sig! Bara för det går det väl åt pipan ikväll. Då tar jag resten av lussekatterna och tröstäter. Ha en fin dag!  
 
xoxoxoxoxoxoxoxoxo!

na na naaananana!
it sounded pretty good when i hit the floor,
i finally understood what i've been dying for!
all i ever wanted was a full time nurse,
today i found a way to slice my universe into pieces!
somebody call the police as
i'm counting UFO's!
i got a gut feeling about you,
i tried to work it out without you!
i got a gut feeling about you,
a permanent blackout without you!
i'm grooving to the planet,

got a hot gut feeling about you!
 

RSS 2.0