som en svala följer vinden

2012-11-28@12:33:56
 
Det här ger mig råångest. Eller rättare sagt så spär den på den där smygångesten som man går runt med alltjämt, alltså att samtidigt som man lunkar på i sitt lugna, harmoniska och för det mesta väldigt trevliga hamsterhjul så gnager en röst på där lite i bakgrunden inombords, oftast på långt håll men ändå rätt så regelbundet, om att man bara vill och borde släppa allt och dra iväg på enkel biljett någonstans långt bort åt helvete. Man vet ju inte vart man ska eller vad man ska göra, men man är fullkomligt och galet naivt säker på att man skulle så att säga inte bara finnas till, man skulle leva också.

Jag kan tänka mig att den här tjejens längtan bort är helt extrem, för hon verkar ju bo i någon slags Tillbergaliknande inskränkt helveteshåla. Jag menar, tanken på att ha sitt hamsterhjul på ett sånt ställe, då har man ju vridit sig i vånda över mindre. Nu har jag ju i och för sig inte sett filmen så jag ska verkligen inte ge mig in på bakgrundsfakta. Men jag kan ju så klart inte låta bli att fundera på om man kommer känna så här hela livet? Och om det är det som man kommer tänka på och gräma sig över när man sen ligger där på dödsbädden (UTÖVER den vanliga dödsångesten som säkerligen kommer räcka till gott och väl)? Att man aldrig vågade de saker man ville göra men inte tänkte att man riktigt kunde? Antagligen.

Igår lämnade jag inte lägenheten på hela dagen. Förutom när jag sprang fram och tillbaka till tvättstugan. Jag skulle ha träffat både Elin och Sonny, men båda visade sig vara sjuka (det var i alla fall vad de sa, men det kan ju eventuellt vara så att de bara inte kände för att ses) så istället gjorde jag mer nytta hemma och det ska jag fortsätta göra idag också. Dock har jag väldigt orutinerat smörjt in hela mig i någon slags naturlig (fast onaturligt fet?) hjortronolja så nu är det fettfläckar överallt i hela lägenheten. Rätt så jobbigt faktiskt för var jag än befinner mig så glider jag bara omkring. Och Summerburstbiljetterna är köpta! Det känns ju himlans härligt! Becca ville planera outfits redan nu, men sen kom hon på sig själv med att det kanske ändå är smartare att börja med julhelgen först. Och ikväll blir det äntligen träning igen med Johanna. Det ser jag verkligen fram emot! Om hon nu inte blir sjuk vill säga. Nej, nu ska jag glida vidare in i köket och göra våfflor. PuuzzZZzzZZzz!


ny ägare sökes pga sjukdomssjäl

2012-11-27@01:17:51
 
Lite av det senaste som fångats på bild. Vi har varit i Sala och agerat ABBA-fanclub, Marre har dragit till Jukkasjärvi för att fixa ishotell, jag har hamstrat ihjäl mig på smoothie-ingredienser, tydligen gått tillbaka till att ta egobilder på mig själv i spegeln och fått träffa söta och numera Londonbosatta Katta. Dessutom har jag visat Malle-Frasse var skåpet ska stå i 1997 års upplaga av GENI (kanske det viktigaste av allt)!
 
Någon gång där på jobbet i torsdags vände pissdagen till en riktig jävla smuttdag, sen har det fortsatt i samma stil sen dess. Kände mig piggare, knäbanket gav med sig och jag var plötsligt på så pass bra humör att jag styrde lussebak hela jävla kvällen. I fredags hade jag återigen mysafton med mig själv, snöade in på gamla intressanta kriminalfall på Wikipedia och lärde mig massor om dem, drack gottisthé och laddade upp för en megabra lördagseftermiddag på Dressmann. Den eftermiddagen övergick sen till en svettig tokdanskväll på BMB som slutade i kuddkrig och moderatstämma uppe i Skrapan. Igår blev jag bjuden på delikat pepparrotskött av bästaste Matts och Marita ute i Hökbyn. Vi pratade om religion, om när mormor och morfar var unga och planerade julpyssel. Sen tog jag bussen hem, kollade TV-repriser, klämde alldeles för många lussebullar och somnade in till Alex och Sigges podcast. Ja! Helt utomordentliga smuttdagar som jag hoppas kan hålla de av det pissigare slaget borta ett bra tag!

veckan har gått rätt så fort, jag har fått fett mycket gjort, men jag känner mig rätt äckliiiggg

2012-11-22@13:42:26
 
Fy fan. Jävla pissdag! Jag visste det på en gång när jag vaknade, att det här, det är en riktig jävla pissdag! Jag får i alla fall äta god korvstroganoff och gå in mina nya sköna gymnastikskor, men det räcker inte till, det är ändå en pissdag. Och kan en förkylning sätta sig i benet? För mitt knä har svällt upp och dunkar och jag fattar ingenting? PISSDAG. Jaja. Nu ska jag på utvecklingssamtal. PuzzzZzZz!

hubba bubba

2012-11-07@01:19:00
 
1. Fina småsaker jag köpte på Maritas inredningsparty, bild härifrån. | 2. Jag och Sandy har förlovat oss. Det blir sommarbröllop på Hawaii, vi är skitkära, superlyckliga och allt sånt där annat ni antagligen redan vet. Thihi! | 3. Nya stammisar på Å. | 4. Helgfrulle à la fiberhusk-Sandra. | 5. Man vet att man kärat ner sig ordentligt i en låt när man gör den till en helt egen spellista och har den snurrandes på repeat i tre dagar. | 6. Min nyfunna irish-lover-kompanjon. | 7. En cigg för de svaga och en för de starka. Eller tvärtom beroende på hur man ser det. | 8. Har hakat på bakåtslicktrenden. Fancy, huh? ;-) | 9. Buzz och glass i stora lass (herrejösses, jag lirar världsklass)! Hähä. | 10. Hembakad paj med broccoli, rökt skinka, champinjoner och chèvre. Godaste på länge länge länge! :-) | 11. Julbaksplaner!
 
Idag var jag ner till Becca och Karin på Dressmann en snabbis. Beccis bjöd på kaffe och så bokade vi in den första av våra julmyskvällar till om ett par veckor. Då ska det bakas, ätas tomtegröt och tittas på julfilm. Skönt, då behöver man liksom inte oroa sig över att det inte kommer börjas i tid! Sen lagade jag smaskpajen. Det tog bara 17 timmar, men det var det fan värt, för jag har nog aldrig ätit en godare paj. Nej. Faktiskt inte. Efter det drog jag till Friskis med Johanna och Elin och körde roliga station/bas 75 och från och med nu ska jag aldrig mer titta konstigt på träningsknarkande människor, för galet hög blir man ju! Längtar redan till nästa pass!
 
Urhhh, nu orkar inte ögonlocken med längre. GodnattizzzzzZZZzzzZZZZ!

totalstopp i sugröret

2012-11-02@16:14:07
 
Möt min nya standardfrulle som är så förbaskat smaskig och fullbombad med massa nyttigheter: frysta bautablåbär, hallon, mango, sojamjölk, lite Fun wild berries, ett ägg och en skopa havregryn! Gojibären la jag bara på för att det skulle bli en lite tjusigare bild, men dem tar man med fördel på sidan om, annars blir det ju rätt så totalstopp i sugröret. Det slog mig nyss att jag överlag blivit så jävla hälsosam de senaste veckorna. Har ju dragit ner något oerhört på ciggen, skrivit in mig på Friskis och (med glädje) nästan bytt ut allt kvällsserietittande mot att i lugn och ro koka ihop bra hemlagad mat. Så då tryckte jag en påse chips, två cupcakes och fyra kakor, sen åkte jag och köpte ett paket cigg till kvällen. Det får ju inte bli för mycket av det goda, så att säga!
 
Snart ska jag iväg och jobba lite, sen blir det raka vägen ner på stan. Sandy är i stan (smulan, inte stormen) så det blir en liten meet-up downtown. :-) Trevlig helg-puzz!

RSS 2.0