WOND-RE-FUL

2010-06-11@09:27:08


Åh, repeat repeat REPEAT på denna skönsjungande dam! :-)


EN SOLDANS PÅ DIN GRAMMOFON

2010-06-10@10:01:41

Hela året har vi väntat på Juni, Juli och Augusti.

För allting verkar lättare då.
Allt känns mycket bättre då.
Ja, vindarna är varma då.

:)


JAG VS FEBERN 1-0

2010-06-05@09:01:13

Åhå, igår tog jag mitt pick och pack till Gråbensgatan och körde en soldag med min allra bästa Emma och hennes familj. ASMYS. Jag verkligen älskar att umgås med dem! Det spelar liksom ingen roll att det var två år sedan jag var där sist, man känner sig ändå som en i familjen så fort man kommer dit. Vi låg och stekte vid deras pool, tittade när Amelia och Alina badade, käkade jordgubbar och bara njöt. Helt underbart helt enkelt. Satt precis och kollade på bilder från Emmas blogg sen förra sommaren. Åh, vad roligt vi hade då! Och jag är helbombis på att det kommer bli minst lika roligt detta år! Hihi. :-)CLAMOUR FOR GLAMOUR

2010-06-04@10:01:41

Min vanliga tur. Varför blir jag alltid sjuk när det är som finast väder? Gårdagen var hemsk. Feber, hosta, trånga luftrör och ett huvud som verkade vara ohyggligt nära spränggränsen. Det är nästan samma skitvisa idag. Men! Nu tänker jag inte acceptera detta längre. Ska pumpa kroppen med Ipren och sen rycka upp mig. Lämna in min stackars cykel på reparation och hämta ut mina paket hos Posten. Sen tänker jag åka till Marre och ligga och sola med henne i hennes trädgård. Hon vet inte om det än, men jag vet att det kommer bli awesome.

Nu börjar kampen mellan inställningen och febern, och jag hoppas på hemmaseger!


FRÅN OCH MED

2010-06-02@11:42:05

Äntligen är dessa underbarheter på väg hem till mig! Can't wait tills dom tar plats på min skohylla! Eller tills dom sitter på mina fötter under P&L-helgen! Det börjar närma sig nu. Idag är pre-P&L-playlistorna klara, nu ska vi bara skriva packlista och inhandla lite förnödigheter som walkie-talkies och en uppblåsbar Barbara. Hihi, längtar verkligen stjärten av mig!

Om ett tag ska jag bege mig ner mot stan och tågstationen. En fika med Rebecca och sen tar vi tåget med de andra mot Estocolmo och Gröna Lund! Jag ska köpa sockervadd och åka Extreme en gång för varje år jag missat den de senaste åren. Och herregud, vädret kan verkligen inte bli bättre! :D

Låg lite sömnlös här hemma för nån natt sen. Då kom jag fram till lite olika saker, bland annat att jag tror att varje människas liv är som en tågresa med olika anhalter och med en slutdestination. Under resans gång åker många olika människor med tåget. Av de som kliver på är det vissa som blir medresenärer ända till det sista stoppet och vissa som bara åker med nån station och egentligen bara passerar obemärkt förbi. Vissa kliver på, åker med ett tag, och kliver sen av. Men den tiden de varit med har de på olika sätt gjort avtryck. De kanske till och med har ändrat lite på tågets val av färdriktning mot slutdestinationen. Som om de åkt med tåget ett tag av en anledning.

Mhmm.. ja! Så tror jag. :)


RSS 2.0