SANDSTORM

2010-08-27@08:19:45
Ligger på mage och käkar min mangogarnerade frukostgröt. Försöker i min halvsega skalle sammanfatta veckan som varit. Adjektiv som pockar på hårdast är lärorik och prioriteringsångestfylld. Båda på ett flertal olika plan. Förvirrad är också en stark kandidat. Men jag tänker samma sak som kärringen som satte sig i badkaret och sket; Det löser sig.

Nu nalkas det helg och denna kommer minst sagt vara tight. Praktik, jobb, städning och födelsedagsfirande x 3. Men inte mig emot. Vad ska man med tiden till om man inte använder den liksom?LET'S DIVE INTO THE DEEP, BABY-BEEP-BEEP-BEEP-BEEP-BEEP!

2010-08-22@10:27:01
Härligt med en söndag som inte präglas av bakfullhet. Idag ska det flyttas då Marre har bestämt sig för att slå sig ner i E-tuna i åtminstone tre år framöver. Dessutom ska vi besöka en hundutställning och kolla på gråhundar. Har vi tur hinner vi med att hälsa på två andra gråhundar, Abbe och Asta, plus deras matte och husse på Champinjonvägen 8 också. :-) Nu ska jag koka ägg och läsa Västeråsaren. Och eventuellt få upp min nyinköpta klädhäst. Men med mina tekniska kunskaper i åtanke har jag inte alltför höga förväntningar. ;-)


Hoho, 2 av 3 rätt är väl ändå klart godkänt? :DLET'S GET IT ON

2010-08-20@17:36:39
Hoppsan hejsan! Fredag seneftermiddag och välgörenhetsgala står på schemat. Nu måste jag sluta dansa på balkongen och göra mig iordning på riktigt! Vågar inte riskera att komma försent till Sandras miniförkrök, för då får man väl stryk! ;-)GÅRDAGENS OUTFIT

2010-08-18@09:18:45

Det blev en sjujäkla vända på IKEA och ICA Maxi igår. Fasen, vad vi handlade. Ida och Samme blev tvungna att ta en taxi hem för att få med sig alla lampor, bordsskivor och chokladbollar. Jag kom försent till våffeldejten, men den vart grym ändå. Inte tack vare allsången utan tack vare oss och våfflorna.

Idag står plugg, städning och middag hos Kenneth på schemat. Efter det VKV4s slututställning på Pluto. Det ska bli ruuuuuligt! :-)


THAT WARM FUZZY FEELING

2010-08-17@09:13:55

Ingen nyhet, men jag har en liten crush på Emma Damm. Nu ska jag inte bli blödig här, men visst är det skönt när det med vissa människor ibland bara känns så förbannat självklart. Såna man kan tjafsa halvt ihjäl sig med för att nästa minut visa all sin kärlek. Allt bara för att relationen med personen bidrar med så mycket till ens liv. Med andra skulle man aldrig ens ge sin energi.

Nu måste jag skynda i mig kaffet och göra mig iordning för skolan. Ikväll blir det Allsångskväll med våfflor hemma hos fröken Åsna. Looking forward! PUSS


FARTBLIND

2010-08-16@23:17:20
Systembolagets dubbelmoral snurrar i min skalle. Jag och Marre har gått Hubbo-rundan, käkat nybakad äppelkaka och lite oväntat diskuterat politik. Nu är det mysdags. Godnatt! :-)

Jo jävlar. Nog fan har trasslet gått och blitt långt och blont!


KOMMER DU UT SKA JAG BERÄTTA

2010-08-13@12:21:56

Solen kom från ingenstans. Jag var inte alls beredd. Vårjackan låg under vinterupptåg, gömd i min garderob. Fick lust att slå dig en signal. För att få höra på din röst. Du mådde bra, du lät så glad. För solen kom idag.


LUNGINFLAMMATION

2010-08-12@14:50:12
Nackdelar
 • Man blir andfådd bara av att sätta på kaffebryggaren.
 • Allting smakar och luktar var. Upphostade varklumpar är inte alls särskilt sällsynta.
 • Begynnande liggsår.
 • En tidigare så fin grannsämja förstörd av högljudda och återkommande hostattacker nätterna igenom?
 • Fullkomlig ensamhet (vilket resulterar i att man börjar prata med sig själv i still med "Ska jag äta pasta med pesto idag eller med ketchup?" "Jag vet inte, vad tycker du?" "Jadu, vad är du sugen på?" "Hmm, ja, men jo, jag slår väl till på ketchup då.")
 • Ett nästintill tomt kylskåp (sånär som på ketchup och pesto då).
 • Det värsta av allt: En missad Moto Boy-konsert. (Det här är sista gången jag nämner detta. Ta aldrig upp det med mig igen för då finns risken att jag börjar gråta okontrollerat.)

Fördelar
 • Inga som helst utgifter (första gången jag kan minnas att jag har pengar kvar på kontot den tolfte dagen in på en månad).
 • Tid över att titta på en hel säsong av Top Model (mkt intelligenshöjande).
 • Ett på-riktigt-sug tillbaka till skolan och att börja praktiken.
 • Eftertanke över livet och nya visioner!LOOK AT THE STARS, LOOK HOW THEY SHINE FOR YOU

2010-08-03@22:23:14
Nyss hemkommen från kusinen. Fyra veckor gamla Arvid måste vara det häftigaste jag någonsin hållit i mina armar. Det är så mycket i världen som man tycker är häftigt på det där läskiga jag-fattar-inte-hur-men-på-något-konstigt-vis-fungerar-det-viset. Men hur en liten varelse kan växa inne i en mammas mage och sen utvecklas till en människa med alla dess fungerande komponenter och sin egen personlighet är fan det mest fascinerande av dem alla.

Nu ska jag äta min köttfärssås och spaghetti och titta på slutet av the wedding singer . Godkväll. :-)

A CITY IN WHITE AND BLOODY RED

2010-08-03@10:06:50
Bild

Åhå, det spritter lite i min kropp just nu när jag vet att Oskar Humlebo ska spela här i Västerås på lördag. Med andra ord så längtar jag nästan stjärten av mig.

Nu är det lite halvbrådis. Dusch, bära upp resväskan på vinden, fika hos A-K, praktikmöte och senare ikväll åker jag till min äldsta kusin och hälsar på lille nästan nyfödda Arvid. :) Efter det ska jag komplettera min projektledningstenta så jag kirrar ett VG!

Have a nice day!


FEATHERS AND DOWN

2010-08-02@11:42:22

Jag vet inte om jag var beredd på att det skulle vara oktober när vi kom hem. Allt är mörkt. Klockan är 11:43 den andra dagen in på Sveriges tredje sommarmånad och jag försöker packa upp och städa min kaosartade lägenhet med alla lampor jag äger tända, men det är fortfarande mörkt.


WAKA WAKA! EH! EH!

2010-08-01@11:17:21

Så nu är vi hemma igen då. Efter tio underbara nätter i min allra mesta favoritstad i Europa av dom jag hittills besökt, Barcelona. Lite vemodigt är det. Jag saknar redan sangrian, vinet och Caiprinian. Tapasen och Kentucky Fried Chicken. Stranden och saltvattnet där vi lekte som barn i vågorna. De störtsköna klubbarna där vi skakade rumporna nätterna igenom. Storgrälen och de djupa diskussionerna som, utan att vi hann förstå det själva, inte tog slut förrän solen var på väg upp. Och inte att förglömma - shoppingen! My God, den var för bra för vårt eget bästa. Eller i alla fall för vår ekonomis.

Men det behövs inte många timmar efter hemkomst för att komma ihåg vad man också uppskattar här hemma. Sin egen säng, vänner som ringer och säger att de har mycket att berätta. Eller bara mellanmjölk och Bregotts extrasaltade smör. För som sagt - det är roligare att vara hemma efter man varit borta än innan man åkte.


RSS 2.0