Barcelonakärlek

2008-08-09@23:13:07
Wohoo, vad jag är duktig på att uppa! Det är så att man knappt hinner med att läsa alla mina inlägg eftersom dom kommer så ofta. Åhh, det har iaf varit en underbar tid sen senast. B.A.R.C.E.L.O.N.A in my heart forever and alalalways! Jag får ståpäls och ankskinn. Och jag vill tillbaka. Helst nu eller imorgon. Det finns mkt att rapportera om resan vill jag lova. Men jag kan sammanfatta den rätt bra med sol och värme, massor av vin-, sangria- och mojitosippande, norska och italienska pojkar, partypartyparty, fyndshopping, träningscyklar, vilsespringande, starbucksberoende, duvor, sightseeing, borttappad väska och halsfluss med hög feber. En salig blandning alltså. Och trots de två sistnämnda sakerna - en ooootroligt kul resa. Och det är inte bara Barcelona som ska ha credd för det utan Elin också som är den grymmaste reskamraten man kan ha. Oj. Det blir nästan känsligt att sitta och skriva om det här, men det är lugnt för vi ska ju snart tillbaka. Hihi.

Jaha. Sen har man ju kommit hem och varit sjuk lite. Men det är ok. För nu har det gått över. Bara det tråkiga faktum att jag käkar penicilin i exakt fem dagar till. Och vi vet ju alla vad det betyder - ingen alkohol. Bu. Vi får se hur det blir med den saken. Ikväll har jag iaf jobbat och jag kan säga som så att det var helt KUL. Inte att jobba, men Carola och Bebban89 gjorde kvällen grym. Jag har ont i skrattgroparna som jag inte ens har. Lustigt. Mindre lustigt att det var en kund som försökte blotta sig, men det blev också lustigt till slut. Haha. Jag är trött.

Imorgon ska jag bruncha på Stattis med Marre. Värsta mys. Men hon sa att vi måste vara där i tid eftersom det är buffé och det kan jag verkligen tänka mig, så snikna och giriga människor blir så fort det är dags för buffé. Men jag har ju iaf vanan inne sen Barcatrippen så det ska nog lösa sig det med. Nu tror jag det börjar bli dags att nanna kudde eftersom det är en del saker på schemat imorgon. Fast först blir det nog något avsnitt satc och några kapitel i min bok (jag har börjat läsa på riktigt!) så man kommer i sovstämning. Just nu är jag så uppstissad så jag skulle kunna jobba fem timmar till på övertrötthet. Godnatt.


Kommentarer

Ny kommentar:

Namn:
Stammis? B-)

E-postadress:


Hem:


Vad har du på hjärtat? :-)


Trackback
RSS 2.0