FRÅN OCH MED

2010-06-02@11:42:05

Äntligen är dessa underbarheter på väg hem till mig! Can't wait tills dom tar plats på min skohylla! Eller tills dom sitter på mina fötter under P&L-helgen! Det börjar närma sig nu. Idag är pre-P&L-playlistorna klara, nu ska vi bara skriva packlista och inhandla lite förnödigheter som walkie-talkies och en uppblåsbar Barbara. Hihi, längtar verkligen stjärten av mig!

Om ett tag ska jag bege mig ner mot stan och tågstationen. En fika med Rebecca och sen tar vi tåget med de andra mot Estocolmo och Gröna Lund! Jag ska köpa sockervadd och åka Extreme en gång för varje år jag missat den de senaste åren. Och herregud, vädret kan verkligen inte bli bättre! :D

Låg lite sömnlös här hemma för nån natt sen. Då kom jag fram till lite olika saker, bland annat att jag tror att varje människas liv är som en tågresa med olika anhalter och med en slutdestination. Under resans gång åker många olika människor med tåget. Av de som kliver på är det vissa som blir medresenärer ända till det sista stoppet och vissa som bara åker med nån station och egentligen bara passerar obemärkt förbi. Vissa kliver på, åker med ett tag, och kliver sen av. Men den tiden de varit med har de på olika sätt gjort avtryck. De kanske till och med har ändrat lite på tågets val av färdriktning mot slutdestinationen. Som om de åkt med tåget ett tag av en anledning.

Mhmm.. ja! Så tror jag. :)


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Jag började nästan lipa när jag läste de dom att varje liv är som en tågresa. Det är verkligen så! Shit!

2010-06-03 @ 20:25:38
URL: http://magicfriend.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Stammis? B-)

E-postadress:


Hem:


Vad har du på hjärtat? :-)


Trackback
RSS 2.0