TAKE A CHANCE & MAKE A CHANGE?

2010-10-19@07:26:02

Godmorgon. Uppe med tuppen som vanligt. Bara för att jag verkligen älskar mina mornings. Nu regnar det, men det gör inte så mycket för då blir min balkong ren(are). Det är helt knäpptyst ute (förutom ev. regnets smatter), mörkt och cosy. Man har liksom alla förutsättningar att göra dagen så bra man bara vill.

Bussen går 08:17. Ungefär tio minuter senare är jag på stationen. Köper en kaffe, en biljett och tar en cigg ute på perrongen. Tåget ska gå 08:35 och oftast kommer det in några minuter tidigare. Jag vet inte var det kommer ifrån, men när tåget stannar väller det ut människor. De flesta ser allmänt morgontrötta och stressade ut. Jag gör mitt bästa för att få en bra plats i tågets färdriktning, allt för att undvika åksjuka så gott det bara går. Oftast tar det bara några minuter innan jag är inne i L. Rhineharts mjukpornografiska värld i en sjuttiotal fyllt av yoga, psykonanalys och slump. Men ibland händer det att jag avbryts i mitt läsande och riktar min uppmärksamhet på annat; små fjortisar som diskuterar politik (tror dom) eller business-nissar som pratar med sina business-nisse-kompanjoner i headset om begrepp jag inte vet vad dom betyder, men gör mitt bästa för att förstå. Kaffet brukar vara kallt ungefär efter att vi passerat Kvicksund. Och någonstans där brukar jag sluta läsa och bara sitta och glo ut genom fönstret den sista biten.

Igår satt jag där och läste av landskapen som vi åkte förbi och tyckte plötsligt att jag såg några tårar i spegelbilden. Och så fort jag insåg vad dom handlade om så blev jag så jävla förbannad och trött. På min hjärna som i 9 fall av 10 är så jävla klen och låter sig överröstas av hjärtat när det kommer till att välja i tankar och handlingar. Och att det alltid resulterar i önskningar som handlar om vad jag vill och aldrig i vad jag behöver. Jag fattar inte vad jag håller på med. På riktigt. Måste lägga ner.


Kommentarer
Postat av: Anks

Vad fint du skriver<3

2010-10-19 @ 22:22:08

Ny kommentar:

Namn:
Stammis? B-)

E-postadress:


Hem:


Vad har du på hjärtat? :-)


Trackback
RSS 2.0