TUFFA TIDER FÖR DRÖMMARE

2011-02-22@23:06:12
Det här har utan tvekan varit årets hittills flamsigaste dag. Eget arbetedag med projektgruppen och vi satt i ungefär en produktiv timme och konstruerade vår funktionsstruktur. Skönt nog har vi fått reda på att det inte bara är vi, utan också nästan alla de andra grupperna, som känner en oerhörd frustration över hur kursupplägget ser ut. Det är nämligen inte så att man fördelaktigt kan köra på för att ligga i framkant utan då måste vi snällt vänta på nästa schemalagda lektion för att ens gå vidare i rätt ordning. Dessutom kommer mer än hälften av projekttiden (känns det i alla fall som) behöva läggas på alla dessa rapporter och bara en liten liten del på själva genomförandet, det vill säga produktionen. Tröttsamt så det förslår.

Sen efter struktureringen vet jag inte riktigt vad som hände, men urspårningen i vår grupp blev total. Henric lade efter ett par timmar fram ett förslag om att vi skulle googla fram några tuttbilder för att i och med det återuppta vår effektivitet. Ett tappert försök. Dessvärre inte så värst bra. En halvtimme senare satt nämligen 3/4 av gruppen (den kvinnliga delen) fortfarande fastnaglade framför den fascinerande sidan dinatuttar.com. Och det var tur att vi blev avbrutna där någonstans för på samma sida fanns en hel del intressanta länkar att surfa vidare in på. Dinrumpa.com och dinmus.com bland annat. Det hela slutade med att vi gick hem en och en halv timme före avsatt dagsavslut. Det fanns liksom inga åtgärder som kunde få oss på rätt spår igen.

Känner mig faktiskt överlag rätt disträ just nu. Den här vintern suger en hel del must ur mig. Februari är snart slut och det är nu det är såååå mycket att göra och ta tag i. För nu och för framtiden. Men tiden bara springer iväg. Och jag sitter mest och drömmer mig bort till våren och ljusare tider. Mark tom på snö och grus under skorna. Påskliljor och utomhusaktiviteter. Att kunna gå runt med skinnjacka utan att frysa halvt ihjäl. Mhmmmm. Men det kommer dröja. Man gör väl bäst i att ta sig i kragen och börja leverera. Och tänka på att om man gör det kanske våren kan komma att bli ännu bättre.


Kommentarer

Ny kommentar:

Namn:
Stammis? B-)

E-postadress:


Hem:


Vad har du på hjärtat? :-)


Trackback
RSS 2.0