lala lalalalalala lalalalalalala love

2012-06-07@15:25:39

I förrgår åkte vi och hälsade på Claire och hennes en och en halv vecka gamla Kyler ute i den mysiga förorten Colombes. Hon bjussade på lunch och vi kirrade efterrätten. Världens coolaste lägenhet hade dom (älskar övervåningar) och världens coolaste franska bulldog Pogo. Claire var nästan på vippen att följa med oss på roligheterna i St Jean Cap Ferrat förra veckan men så bestämde hon sig istället för att klämma ut ungen ungefär en månad för tidigt. Lite onödigt kan tyckas, men nu när jag träffat honom förstår jag att hon hade bråttom, för han var typ det sötaste och häftigaste jag någonsin sett och jag brukar inte ens tycka om ungar.

Idag är jag gräsänka eftersom Kajsa har gittat hem till Sverige över helgen. Hon säger att det är för att fira hennes brorsas student, men det kan hända att hon bara är trött på mig, min enformiga musik, mitt eviga daimsmaskande i sängen och mina dåliga skämt. Men jag kommer klara mig bra för imorgon kommer en annan älskling hit och förgyller min vardag! Känner på mig att det kan komma att bli en livad och hyfsat blöt vecka och inte mig emot! :D

Har kört en ful liten skolkdag idag. Så himla typiskt mig att gå upp i tid, göra mig helt iordning, packa väskan och sen fem minuter innan jag ska gå, ändra mig och stanna hemma istället. Så då har jag såklart passat på att måla naglarna (var fyra dagar sen sist :-O :-O :-O!) och även fast jag har tröttnat på att ha ombre-hår nu så gillar jag fortfarande själva grejen, så jag tänkte att jag kör nagelvarianten istället. Himlans fierce måste jag allt säga! Nu ska jag i alla fall göra någonting nyttigt och plocka ur diskmaskinen och sätta på tvätten. Och kanske kanske gå på ett gympapass lite senare. Fast troligtvis inte om jag tänker efter. Det känns som en inte-trötta-ut-sig-i-onödan-dag idag. :-)


Kommentarer
Postat av: Emma Damm Drawings

vad coola nails baby!! måste jag testa! Saknar dig, snaaaaaart får jag träffa dig ♥

2012-06-07 @ 18:48:15
URL: http://emmadamm.blogg.se/
Postat av: Emma Damm Drawings

jaaaa! jag kan komma till dig.. eller har du lägenheten då? :-P Pusssssssssss

2012-06-08 @ 14:28:33
URL: http://emmadamm.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Stammis? B-)

E-postadress:


Hem:


Vad har du på hjärtat? :-)


Trackback
RSS 2.0