det är dumt att vara ensam/vill du följa med mig hem?/chikaboom

2013-03-28@14:43:15
 
Ouh, torsdag torsdag torsdag, lediga torsdag! Och icke att förglömma – soliga torsdag! Eller rättare sagt – soliga vecka! Den här jävla smygvåren gör mig helt speedad alltså! Blir så sjukt effektiv, vaknar av mig själv timmar innan väckarklockan ringer, sjunger och dansar så fort jag bara kan och kärar ner mig i allt och alla. Jag vill bara vara utomhus mest hela tiden, träna så mycket jag bara hinner för att få ur mig all överskottsenergi och allra allra helst ha ett påfyllt glas med kallt vin i ena handen under tiden jag gör allt ovanstående!
 
Igår tog jag och Smula R oss ut på världens mysigaste lilla roadtrip! Först åkte vi och rådde bot på stenskottet på hennes lilla Wroomis, efter det körde vi öppning på IKEAs frukostbuffé och sen plöjde vi den Erikslundska shoppingen. Det fyndades allt ifrån nagellack, solbrillor och bautastora hårmunkar till tvättpåsar, orkidéer, skor, toalettborstar, resväskor och nästan nästan en systemkamera som inte ens existerade. När vi utmattat oss själva tillräckligt åkte vi hem till mig och chillade och drack saft i solen på ballen. Perfektare dag får man leta efter!
 
Idag har jag varit på basgympa och det var ju ett misstag jag aldrig mer tänker göra om. Det var lite väl mycket ålderdomshem där kände jag, till och med för mig. Nu ska jag äta mina avokadomackor, duscha och sen tänkte jag nog fastna lite till på balkongen innan det är dags att bli effektiv igen. I helgen blir det jobbmos och en massa andra trevligheter innan jag hoppar på tåget till Sälen på måndag morgon. Jag har beslutat mig för att jag tamefan ska ge mig på ett andra försök att åka skidor, men denna gång ska jag inte åka in i en snygg karl så att båda två trasslar ihop sig och ramlar ner i en hög det första jag gör och jag ska inte ta liften ner igen efter bara 10 minuters åkförsök. Minst en kvart, annars är det inte OK!

Kommentarer

Ny kommentar:

Namn:
Stammis? B-)

E-postadress:


Hem:


Vad har du på hjärtat? :-)


Trackback
RSS 2.0