STRUMPMYSTERIET

2015-02-20@11:11:00
Gooood morgon! Eller förmiddag. Eller tidig lunch. Jeez, tiden springer iväg. Nu skulle jag egentligen ha befunnit mig nere på gymmet på stan med Becco, men de hade haft en osovig natt med lillkrabaten så vi fokar på morgondagens pass istället. Tråkigt, men praktiskt eftersom jag får fler studietimmar.
 
Vek precis gårdagens tvätt och det är fan helt sjukt, det slår ALDRIG fel – vid varje tvätt sedan jag flyttade hit har det försvunnit en strumpa VARJE GÅNG. Det är fan helt otroligt! Jag har aldrig någonsin tappat bort någon strumpa tidigare i hela mitt liv, men när jag klagar inför Sonny om att jag nu måste ha olika strumpor på fötterna tittar han bara skeptiskt och hånfullt på mig. Är det alltså såhär folk lever? Med olika strumpor? Fy farao. Måste göra en undersökning av detta – var kan strumporna ta vägen? Tvättmaskinen måste äta upp dem eller något! Det finns ju ingen logisk förklaring? Sjukt jävla mystiskt.
 
Imorgon ska vi åka till Stockholm och fira Sandy som fyller gammeltanta, hehe. Hon får alltid leva med att vara äldst, den stackaren. Vi ska ut och äta på finrestaurang och sen har vi blivit lovade sängplats i deras fina gästrum. Superkoseligt ska det bli! Nu blir det övningar i periodisering och värdering av omsättningstillgångar. So long!

Kommentarer
Postat av: Oslofru

Mm så gott med ägg, Hoppas du får en fin helg :)

2015-02-20 @ 11:30:53
URL: http://www.oslofru.com

Ny kommentar:

Namn:
Stammis? B-)

E-postadress:


Hem:


Vad har du på hjärtat? :-)


Trackback
RSS 2.0