PÅ SISTONE

2015-06-17@14:12:44
Ibland hinner vi inte ses så mycket på kvällarna, jag och min karl, så då passar vi på att luncha ihop under dagen. Det är jättemysigt! I onsdags var vi på Hatten.
 
Snyggot är snygg och glad.
 
Jag är också glad, men jag sportar också en helt otrolig volym på luggen ser jag nu.
 
På kvällen var det dags för personal- och leverantörsfest ute på Gryta för Ettan och Hökåsen! Det var supertrevligt att få hänga med alla off work, så att säga.
 
När det var lekdags blev jag utsedd till lagledare för det blå laget. Vi kämpade på bra på lekarna, men det räckte tyvärr inte hela vägen. På det avslutande musikquizet däremot? Herrejösses. Utklassning i världsklass, hehe.
 
I fredags eftermiddag bar det iväg mot Motala för att dessa herrar plus Johan skulle beta av ännu en del av deras svenska klassiker och köra Vätternrundan! Pirrigt!
 
Ungefär en timme efter avsatt tid kom vi iväg. Det skulle handlas tröjor, kattstrypare, bilen skulle packas om osv (det var för övrigt denna bil jag skjutsade karlarna i hem, JA, jag vet, helt sjukt), men sedan var vi i alla fall på väg.
 
Johan tog tillfället för ompackningen i akt och slog en behövlig inför-vättern-drill.
 
Karlarna släppte av mig i Linköping där vi mötte upp Becca och Lillkorv och deras nya fina bil som jag lyckades missa att ta bild på.
 
Vi tog en fördrink på innergården till Johannes Kök där Beccas broder Daniel jobbar.
 
En superfräsch Mojito i kvällssolen var inte helt felt kan jag intyga!
 
Winston fick smaka på Beccas alkoholfria strawberry daquiri, vilket gav våra bordsgrannar hubudbry och blängsylta.
 
Sedan gick vi ner i restaurangen och åt kvällsmat – båda tog ryggbiffen som var helt okej god. Jag tog in ett rödvin som hette Da vinci-någonting, det var däremot NOM NOM NOM.
 
Efter middagen åkte vi hem till Beccas pappa Jinge och hans Mia och mös i soffan till TVn.
 
Bästa gullgrisen. <3
 
På lördagsförmiddagen tog vi vårt pick och pack och den nya bilen för att se när våra killar kom i mål i Motala. De hade cyklat sedan 20.00 kvällen innan!
 
Där var det galet mycket cyklar och folk. :)
 
Vi åt en superäcklig lunch som hette "grillad kycklingfilé med pasta och chilicrème". Det var nog fan det vidrigaste vi någonsin ätit. Båda fick placebo-matförgiftning efteråt.
 
Efter lunch kom våra superkillar äntligen i mål! 30 mil senare!
 
Väl hemma i Vässan igen lyxade vi med pizza och Breaking News. S körde egenkomponerad chillhörna för att minska trycket på den ömma stjärten. Haha. Världens duktigaste kille som klarade att cykla 30 fucking mil hela natten utan att knappt ens ha tränat innan! All cred! <3
 
Här om dagen var jag och Muffsi till IKEA for some fönstershopping! Jag lyckades ändå få med mig en hortensia och ett nytt badlakanset hem. Mycket smutt.
 
Idag har jag varit ner på stan och blivit bortskämd i en hel timme på salong. Hårtvätt, hårbottenmassage, superinpackning i ångvärmare och sedan blev jag snyggfönad. Superlyx en helt vanlig onsdagsförmiddag. Igår började jag med en omrevidering och rensing av garderoben så nu ska jag åka till IKEA för att köpa till två hyllor som fattas till vår garderob samt lite nya galgar. Plus uträtta lite andra Erikslundärenden. Hoppas på att bli klar med all garderobsfix ikväll! Får jag feeling kanske jag till och med ger mig på att skruva ihop garderobslådorna innan S kommer hem, det vore ju en sån personlig seger om jag lyckades med det själv, haha. Men jag har inte så höga förhoppningar där även fast S tror att jag är en person "som är bra på att läsa bruksanvisningar"? Haha. 
 
Puss.
 

Kommentarer
Postat av: Rebecca

åh jag ÄLSKAR hortensia! Vill också ha. Vart har du placerat din?

Svar: Eller HUR! Så fina! Min står på vardagsrumsbordet än så länge. Den är lite stor där så jag suger fortfarande på placeringskaramellen tills den slutgiltiga domen faller. ;D
Viktoria Johansson

2015-06-17 @ 15:42:51
Postat av: Johanna

Haha, älskar hur du formulerar dig!! Måste boka dejt snart igen! Hör av mig när det är någotsånär lugnt med plugget;) Ha en trevlig midsommar!:) Puss snyggis!

Svar: Haha. :D Det måste du! Puss på dig! <3
Viktoria Johansson

2015-06-17 @ 21:53:01

Ny kommentar:

Namn:
Stammis? B-)

E-postadress:


Hem:


Vad har du på hjärtat? :-)


Trackback
RSS 2.0